U siječnju 2010 COADE je kupljen od strane Intergraph Corporation kojeg ubrzo kupuje Hexagon AB. Ova akvizicija dodaje Hexagon-ovom portfelju COADE-ove proračunske alate; CAESAR II®, PV Elite®, i TANK; plus CADWorx® Plant Design Suite, usmjeren na srednje veliki sektor. Preko 25 godina Intergraph CADWorx & Analysis Solutions je izdavao računalne aplikacije za projektiranje procesnih i energetskih postrojenja te za proračune. Njihov cilj je da dizajn i inženjering trebaju dijeliti relevantne podatke neprimjetno, čime održavaju točnost i poboljšanje učinkovitosti.

Naša ponuda je u skladu sa ciljem i uključuje: Hexagon CADWorx® Plant Design Suite za inteligentno projektiranje procesnih i energetskih postrojenja, procesne sheme i automatsku izradu izlaznih podataka; Hexagon CAESAR II®, u svijetu najkorištenija računalna aplikacija za analizu naprezanja cjevovoda; Hexagon PV Elite® i Hexagon Visual Vessel Design za projektiranje i proračun posuda pod tlakom i izmjenjivača; Hexagon TANK za projektiranje i proračun naftnih spremnika; i Hexagon GT STRUDL® najčešće korištena potpuno integrirana i prilagodljiva rješenja strukturne analize u svijetu.

Naši proizvodi koriste se širom svijeta, gotovo svaki treći vlasnik operator i globalne EPC (inženjering, nabava i graditeljstvo) tvrtke. Iako tako tisuće tvrtka srednje veličine imaju koristi od moćnog, ali podesivog rješenja koje smo razvili. Ako imate posao za napraviti, točno, na vrijeme i sa malim proračunom, trebali bi ste pogledati našu ponudu.

Podrška je naš prioritet, koju rješava naše stručno osoblje, što znači da će te dobiti kvalitetnu pomoć bez posrednika koji bi zakomplicirali problem. Informacije o proizvodima mogu se naći na ovoj web stranici.


FluidFlow3

fluidflow

Aplikacija za projektiranje i optimizaciju cjevovodnih mreža, kojima se transportiraju tlačivi, nestlačivi, dvofazni, taložni fluidi ili ne-Newtonovi fluidi sa uključenim proračunima prijenosa topline.

FluidFlow3 je jedan kompletan proizvod. Proces aktivacije pokreće softverske module, sposobnost izračuna i upravitelja mrežne licence. Svestranost softvera znači da možete raditi na sustavu prskalice ili na postrojenju mineralnog procesa s protjecanjem mulja ili sustavom za prikupljanje pare iz istog okruženja.

Detaljnije informacije potražite na službenoj web stranici FluidFlow3.