Prikupljanje podataka

Sučelje TANK-a omogućuje brzo definiranje ulaznih podataka za točnu analizu naftnih spremnika zahvaljujući standardima American Petroleum Institute (API).

Povećana fleksibilnost omogućuje korisnicima da odaberu bilo koju kombinaciju mjernih jedinica za analizu ili izradu izvješća. Osim toga, mjerne jedinice može korisnik definirati tako da nisu vezani sa zadanim postavkama. Čak i postojećem poslu mogu promijeniti mjerne jedinice.

Korisničko sučelje

Korisničko sučelje u TANK-u pokazuje samo ono što je potrebno u zadanom trenutku kod prikupljanja informacija. Dakle, korisnici nisu opterećeni zahtjevima koji nisu trenutno potrebni za analizu. Biti ćete upitani za ono što je potrebno, kada je to potrebno.

Opcije analiza i kodova

TANK izvodi proračune u skladu sa najnovijim API 650 i 653 standardima. Analiza također može uzeti u obzir vjetar, seizmiku i slijeganja plus zahtjeve oduška zraka prema i to API 2000 Section 4.3.

Izvješća

Nakon završetka analize, korisnici mogu pregledavati rezultate u tabličnom izvješću ili kao grafički dijagram s povezanim podacima. Radi lakšeg snalaženja u provjeri rezultata, izvješća sadrže oznake.

Baza podataka materijala

TANK ima veliku bazu podataka koja je sastavni dio paketa, a omogućuje nam lako odabrati standardne podatke za točnu analizu. Sadrži mnogo američkih i međunarodnih podataka materijala. API materijali su dostupni od 1998 do 2008.

Brza pomoć  

TANK’s pruža brzu tehničku pomoć na mjestu upisivanja ulaznih podataka. Relevantne informacije su prikazane ovisno o odabranoj stavci, uključujući tehničke savjete.

Područja primjene

Procesna i energetska postrojenja, kemijska i petrokemijska industrija, elektrane i obrada vode.