Intergraph® CADWorx ® Plant Professional

Izdanje: CADWorx Plant Professional

Intergraph CADWorx Plant Professional uključuje najkompletnije alate za učinkovito projektiranje procesnih i energetskih postrojenja. Jednostavan je za naučiti i pomogao je tisućama korporacijama da ostvare prihod bržim i točnijim isporukama.

Intergraph® CADWorx® P&ID and P&ID Professional

Izdanje: CADWorx P&ID Professional and CADWorx P&ID

Intergraph CADWorx P&ID ima sve potrebno za jednostavno kreiranje inteligentnih procesnih dijagrama. CADWorx P&ID pokazuje snagu izrade P&ID dijagrama, a informacije sadržane unutar njih, stavlja na raspolaganje svim zainteresiranim strankama.

Intergraph® CADWorx® I&E

Izdanje: CADWorx I&E i I&E Professional

Intergraph CADWorx I&E uključuje najkompletniji alat za učinkovito dizajniranje instrumentacije i električnog okruženja. Jednostavan je za naučit i pomogao je stotinama tvrtki stvoriti prihod isporučujući projekte brzo i točno.

Intergraph® CADWorx® Design Review

Izdanje: CADWorx Design Review, CADWorx Design Create i Design Viewer

Intergraph CADWorx Design Review omogućuje pregled postrojenja od strane dizajnera, menadžera, vlasnika i drugih zainteresiranih strana. S CADWorx Design Review svi dijele prednost suradnje u dizajnu.

Intergraph® CADWorx ® DraftPro™

CADWorx DraftPro je besplatna, inteligentna AutoCAD®-bazirana 2D računalna aplikacija za projektiranje postrojenja, vrlo jednostavna za učenje i korištenje.

CADWorx DraftPro, koristi iste specifikacije kao i CADWorx Plant Professional i radi na više verzija AutoCAD-a.  100% je BESPLATNA. Preuzmite danas!

Intergraph® PV Fabricator®

Intergraph PV Fabricator ima napredne alate za preciznu i točnu izradu dokumentacije posuda pod tlakom. Kada je povezan sa Intergraph PV Elite™, PV Fabricator uvelike poboljšava tijek rada između inženjera i dizajnera povećavajući produktivnost i nije potrebno ponovno crtanje, koje uzrokuje prekoračenja rokova i penale. Nakon izrade bržih i točnijih crteža tvrtke mogu povećati zadovoljstvo kupaca, čime osiguravaju daljnju suradnju.

OrthoGen® za CADWorx® Plant Professional

OrthoGen za CADWorx Plant Professional omogućuje automatsko generiranje 2D planova, sekcija i elevacija od CADWorx Plant Professional 3D modela. Čak i u današnjem svijetu 3D-a još uvijek su potrebni crteži – OrthoGen ovaj proces od nekoliko sati smanjuje na nekoliko minuta.