OrthoGen za CADWorx Plant Professional omogućuje automatsku izradu 2D planova, sekcija i elevacija iz CADWorx Plant Professional 3D modela. Čak i u današnjem 3D svijetu potrebna je izrada 2D crteža gdje OrthoGen smanjuje taj proces od nekoliko sati na svega nekoliko minuta. 

Integriran na AutoCAD® i CADWorx®

OrthoGen za CADWorx Plant Professional (OrthoGen) ima integrirano sučelje koje brzo čita informacije direktno sa CADWrx modela. Zato što OrthoGen djeluje unutar AutoCAD-a korisnici mogu automatski kotirati i označavati preko AutoCAD prozora. OrthoGen se također dobro integrira sa postojećim korisnički kreiranim CADWorx komandama, detaljima, standardima i blokovima.

Višestruki AutoCAD pogledi i “xRefs”

OrthoGen omogućuje korištenje više AutoCAD prozora i koristi podatke iz “xRefs” sve do 3 razine. Zbog ove fleksibilnosti korisnici mogu kreirati crteže sa višestrukim mjerilima i pogledima. OrthoGen također podržava AutoCAD-ov koordinatni sustav (UCS).

Fleksibilne postavke i kreiranje standarda

Sučelje OrthoGen-a omogučuje korisnicima odabir tisuću kombinacija opcija. Sve kombinacije se mogu snimiti kao stilovi crteža za buduću pojedinačnu ili skupnu uporabu. Kako bi se osigurala produktivnost korisnika, OrthoGen se isporučuje sa četrdeset unaprijed definiranim stilovima kako bi ga korisnici mogli koristiti u bilo kojem trenutku.

Jednostavno označavanje i modifikacija

Kada koristite OrthoGen u CADWorx okruženju možete koristiti osnovne AutoCAD naredbe za pomicanje i rotiranje oznaka. Ono što je posebno je da su ove promjene očuvane kada radite ažuriranja na crtežu, eliminirajući nepotrebni ponovni rad. Korisnici također mogu dodati dodatne dimenzije, šrafure, zabilješke, detalje, itd. koristeći osnovne CADWorx i AutoCAD naredbe.

Automatizirana koordinatna mreža

Stvaranjem jedinstvenog modela koordinatne mreže postižemo automatizaciju oznaka na mreži za sve crteže u projektu. Modeli mreže pružaju čvrstu bazu za dimenzioniranje koja pomaže eliminirati nagađanja i pogreške.

Bilješke gdje ih želite

Brzi algoritmi omogučuju korisnicima da automatski izbjegavaju područja na kojima ne žele imati dimenzije ili zabilješke. Naredbe također pomažu za definiranje rubova dimenzija na crtežu.

Prilagodljiv

Intuitivni editor specifikacija cjevovoda omogućuje jednostavno modificiranje. Možete čak dodati i jedinstvene komponente sa kompletnom inteligencijom.