Intergraph CADWorx Design Review omogućuje pregled postrojenja od strane dizajnera, menadžera, vlasnika i drugih zainteresiranih strana. S CADWorx Design Review svi dijele prednost suradnje u dizajnu.

Brži pregled napretka

Brža i intuitivna suradnja i pregled dizajna. Pomoću 3D, korisnici su u mogućnosti smanjiti potrebu tumačenja dizajna putem papirnatih ispisa i ostalih interaktivnih metoda. Design Review poboljšava suradnju s alatima za označavanje i komentarima dizajna.

Zapanjujuća izvedba

Intuitivno sučelje CADWorx Design Review i njegove performance čine manipuliranje i kretanje unutar modela brzo i glatko.

Impresivna kompresija datoteka

Sa CADWorx Design Review, vrijeme izmjene datoteka su impresivno brze i pregled izmijenjenih datoteka su umanjene osam puta od izvornog modela.

Idealno za Multi-Model Dizajn

Nema potrebe za ručnim učitavanjem zasebnih datoteka koje čine dizajn. Ako su datoteke vanjske reference, automatski su uključene u pregled modela.

Točna vizualizacija

Snažni alati za vizualizaciju pružaju postavke za boje, transparentnost i sjenčanje. S fleksibilnim odabirom seta, također je moguće podesiti postavke, ne samo za pojedine komponente, ali i za slojeve, specifikacije, brojeve linija itd. Zapravo bilo koji odabir je dostupan korisniku.

Inteligentne informacije

Pristupite istim informacijama modela kao unutar CADWorx dizajna. Dostupni su podaci sa nazivima i opisima, brojevima linija, težinama i ostalim podacima iz dizajna.

Mogućnost editiranja animacije

Izrada informativnih i zapanjujućih animacija je jednostavno sa CADWorx Design Review. Korisnici mogu postaviti putanju animacije i urediti putanju u bilo kojem trenutku. Smjer pogleda može se promijeniti na bilo koju točku u kombinaciji šest stupnjeva slobode, te pogled pod kutom.

Intergraph CADWorx Design Create

CADWorx Design Create, nadogradnja na CADWorx Design Review, daje mogućnost da pregledi budu ograničeni datumom i pregled modela zaštićen lozinkom koji se mogu pregledavati CADWorx Design Review i CADWorx Design Viewer.

Intergraph CADWorx Design Viewer

CADWorx Design Viewer je besplatan preglednik koji omogućuje investitorima pregledavanje modela objavljenog pomoću CADWorx Design Create.