Intergraph CADWorx Plant Professional uključuje najkompletnije alate za učinkovito projektiranje procesnih i energetskih postrojenja. Jednostavan je za naučiti i pomogao je tisućama korporacijama da ostvare prihod bržim i točnijim isporukama.

Učinkovito projektiranje procesnih i energetskih postrojenja

CADWorx Plant Professional omogućuje brzo i jednostavno stvaranje potpuno inteligentnih 3D modela. Pošto su CADWorx modeli bazirani na AutoCAD-u, nude neusporedivu fleksibilnost.

Čelične konstrukcije i oprema

Snažno i intuitivno modeliranje čeličnih konstrukcija i opreme je uključeno omogućavajući najkompletnije modele postrojenja .

Kanali i kabelske police

Osim modeliranja čelične konstrukcije i opreme, zračni kanali i kabelske police također su dostupne; četverokutne, pravokutne, okrugle i ovalne, s prijelazima.

Promjena veličine i specifikacije

Automatizirana i intuitivna promjena veličina cijevi i specifikacije je brza i jednostavna.

Specifikacije cjevovoda

Uključene su stotine specifikacija sa preko 60 000 dijelova opreme koje su spremne za korištenje u metričkim i imperijalnim jedinicama.

Automatske izometrije

Automatske izometrije se mogu proizvesti iz projektnog cjevovoda ili projektne baze podataka. CADWorx Plant Professional uključuje ISOGEN za automatsko generiranje izometrija.

Provjera sudara

CADWorx Plant Professional nudi ugrađenu provjeru sudara. Sudari se mogu otkriti u trenutnom modelu i u bilo kojoj vanjskoj referentnoj datoteci. Opcije omogućuju prijavu sudara u realnom vremenu u bilo kojem trenutku tijekom procesa dizajna.

Poveznice s bazom podataka

CADWorx Plant Professional omogućuje stvaranje točne, korisničko podesive popise materijala u najpopularnijim formatima baze podataka. Opcionalna, uživo, baza podataka u CADWorx Plant Professional pruža da se vrijedne informacije sačuvaju.

Sinkronizacija modela i P&ID-a

Kada se koristi u kombinaciji sa projektnom bazom podataka uživo, CADWorx Plant Professional omogućuje inteligentnu provjeru komponenta sa projektom P&ID-a, koji je napravljen pomoću Intergraph CADWorx P&ID Professional.

Sposobnosti šetnje kroz model

CADWorx Design Review je uključen za pregled modela u 3D dizajnu.

Veza sa analizom naprezanja cjevovoda i izometrijama

CADWorx Plant Professional ima dvosmjernu vezu sa Intergraph CAESAR II®, najkorištenijom računalnom aplikacijom u svijetu za analizu naprezanja cjevovoda.